Partners Met wie werkt Denkplaats samen?

Ingrid Geerts

DENKPLAATS werkt samen met Ingrid Geerts, veranderaar en praktisch filosoof.

Ariane en Ingrid hebben elkaar ontmoet tijdens de opleiding tot filosofisch practicus en merkten al snel dat zij vanuit hun beider eenmansbedrijf elkaar zouden kunnen versterken. Aanvullend op elkaar, maar werkend vanuit hetzelfde basisprincipe, waarin het bevorderen van de eigen wijsheid van de klant centraal staat.

Afhankelijk van de vraag en de specifieke context van een organisatie zit er toegevoegde waarde in het gezamenlijk begeleiden van het denkproces door Ariane en Ingrid. Vanzelfsprekend wordt in overleg met de opdrachtgever bekeken wanneer en hoe er toegevoegde waarde zit in begeleiding door Ariane en Ingrid in gezamenlijkheid.

Ingrid Geerts – Denken en Doen daagt bestuurders, managers en hun organisaties uit om die vragen te onderzoeken die er voor de organisatie werkelijk toe doen. En dat vervolgens te vertalen in keuzes en besluiten. Besluit een bestuurder dat verandering nodig is? Dan helpt Ingrid Geerts door het leiden of begeleiden van die verandering.

Daarnaast voert Ingrid vanuit haar filosofische praktijk ‘het groeiende eiland’ gesprekken met mensen over levensvragen die hen bezighouden. De methode die ze hierbij hanteert is vergelijkbaar met de individuele denksessies ‘op zoek naar de vraag’ van DENKPLAATS.

http://www.ingridgeerts.nl/
http://www.het-groeiende-eiland.nl/
ingrid@ingridgeerts.nl
Linkedin

Suzanne Stuurman

DENKPLAATS werkt samen met Suzanne Stuurman, gz-psycholoog en autodidact in filosofische gesprekken.

Ariane en Suzanne hebben op basis van eigen ervaringen met filosofische groepssessies DENKRUIMTE ontwikkeld: de filosofische workshop, waarbij deelnemers hun eigen vraag onderzoeken in een groepssetting. Ariane en Suzanne hebben zich hierbij sterk laten inspireren door het Socratisch gesprek, zoals ontwikkeld door Nelson en Heckmann.

Begeleiden van filosofische gesprekken, waarin je jezelf beter leert kennen, past binnen Suzannes persoonsgerichte werkwijze.

Naast de samenwerking met DENKPLAATS werkt Suzanne als therapeut en counselor. Uitgangspunt is de gedachte dat mensen zich voortdurend verder ontplooien en ontwikkelen. Dit proces kan door omstandigheden vastlopen. Suzanne begeleidt mensen om dit proces weer vlot te trekken in de vorm van therapie en counseling.

http://www.praktijksuzanne.nl/
suzanne@praktijksuzanne.nl
Linkedin

VeranderKunst

Praktische filosofie en psychologie: het beste uit twee werelden.

VeranderKunst is een programma voor mensen die op zoek zijn naar focus.

DENKPLAATS werkt in dit programma samen met praktisch filosoof Anke Verhoeff, gedragsdeskundige Annemieke Hess en psycholoog Iris bergwerff van der Giessen om deelnemers te helpen focus aan te brengen. Op een pragmatische, nuchtere en actieve manier wordt aan de slag gegaan voor mensen die vastzitten, maar niet precies begrijpen waarom.

https://www.deveranderkunst.nl/
info@deveranderkunst.nl

DENKPLAATS is trots op haar partners. Omdat zij de wereld van DENKPLAATS vergroten.
Omdat zij haar scherp houden, versterken en inspireren.
En DENKPLAATS weet dat zij deze rol ook voor haar partners vervult.

Met uiteindelijk één doel: onze klanten het allerbeste bieden dat we hebben.

Denkplaats

Daagt uit

DENKPLAATS begeleidt jou in het denkonderzoek. Scherpt aan zonder oordeel. Het gedachtengoed is van de klant. DENKPLAATS neemt niet over, maar daagt uit.

Vraagt door

DENKPLAATS staat nieuwsgierig in het leven. Treedt jou met nieuwsgierigheid tegemoet. Wil weten wat je denkt. En wil naar de kern van de zaak. En vraagt dus altijd door.

Is helder

DENKPLAATS is helder. In communicatie, in prijs, in vormgeving en in afspraken. Omdat denkwerk lastig genoeg kan zijn, moeten de randvoorwaarden glashelder zijn.

Brengt humor in

DENKPLAATS houdt van scherpe humor en lacht veel. Humor schept ruimte, maakt speelsheid in het soms zware denkproces mogelijk.

Biedt garantie

Aan het einde van het traject met DENKPLAATS heb je minstens één vraag gesteld die je (jezelf) nooit eerder gesteld hebt.

Meer informatie ontvangen?

Inzicht krijgen in hoe jij in je organisatie of privésituatie tot heldere inzichten en bezielde besluiten komt?
Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks cases, achtergronden en inspiratie.Wil je liever op een andere manier contact houden?
Dan kun je je op ieder moment weer uitschrijven.

DENKPLAATS Adrianalaan 101b 3053 MA Rotterdam T (06) 13 12 89 71
ariane@denkplaats.nl Kvk 68110634 BTW-ID NL002022296B04