Verhalen uit de praktijk Ervaringen met Denkplaats

Ervaringen

Denkplaats in de praktijk

 
De essentie ontdekken

“In gesprek met Ariane ontdekte ik stapje voor stapje de essentie van wie ik ben en wil zijn: welke waarden (laat ik) mijn leven bepalen. Ik dacht die eigenlijk wel zo’n beetje helder te hebben, maar tijdens de gesprekken met Ariane werd ik me meer bewust van aannames en overtuigingen. Ariane hielp mij buiten mijn kaders te kijken.”

Suzanne, adviseur onderwijs

 
Het vermogen de juiste vragen te stellen

“Regelmatig had ik gesprekken met Ariane over mijn functie, verantwoordelijkheden en activiteiten. Altijd weer verheugde ik mij op een gesprek met Ariane, omdat de ervaring leerde dat ik met nieuwe energie, aangescherpte ideeën, toegenomen zelfvertrouwen, inspiratie en vooral veel zin in het werk uit de gesprekken kwam. Ariane heeft het vermogen om juist die vragen te stellen, waardoor je oplossingen ziet die voorheen onmogelijk leken. Ik heb zeer veel van Ariane geleerd en ben ervan overtuigd dat een ieder die met haar werkt hetzelfde zal ervaren.”

Linda de Roos, projectleider en adviseur Kunst Centraal

 
Het vinden van jouw vraag

“Door bewust en begeleid na te denken ga je vanuit je eigen gedachten op zoek naar wat je niet weet. Je gaat op zoek naar de vraag die je de komende weken zal bezighouden en in je gedachten blijft hangen. En wat een mooi cadeau is die vraag, die helpt met het nadenken over de volgende verdiepende vraag. Ariane is zeer goed in staat om je professioneel te begeleiden. Na afloop van de hersentraining kom je fit en vol gedachten en vragen weer thuis!”

Joost Zwijnenburg

 
Waardevolle filosofische expeditie

“De sessies met Ariane waren voor mij één grote ontdekkingstocht naar mijn eigen aspiraties, gedachten, patronen en handelswijze. Ariane weet perfect wanneer goed te luisteren en wanneer scherp door te vragen. Al met al was deze filosofische expeditie voor mij zeer leerzaam en waardevol!”

G. David, eigenaar Merketingvisie, Rotterdam

 
Filosofisch denken brengt je verder

“Spannend en interessant om met je eigen denkvermogen tot een heel nieuw en ontwikkelingsgericht antwoord te komen op een vraag die je bezig houdt. Zeker voor de vraag waar maar geen antwoord op komt of waar een negatief antwoord op komt, is het waardevol om te leren via filosofisch denken verder te komen.”

Andrea, Psychotherapeut

 
Denkpatroon weer helder en zichtbaar

“Ik vond de denkruimte sessie erg prettig. Ondanks mijn ervaring als trainer en coach kon ik er toch wat uithalen voor mezelf. Vooral de enthousiaste wijze waarop de sessie werd gebracht door Ariane en Suzanne zorgde ervoor dat ik van begin tot het einde geboeid bleef. Ik ben niet achter nieuwe dingen gekomen, maar mijn denkpatroon werd weer heel helder en zichtbaar en stimuleert mij om stappen te maken.”

Marianne Linders, Eigenaar Het Ontwikkelpunt trainer en coach

 
Meer zicht op mijn werkelijke vraag en achterliggende overtuigingen

“Denkruimte heb ik ervaren als een nieuwe manier om na te denken over mijn vraag. Met een helder stappenplan en logische benadering heb ik op ogenschijnlijk eenvoudige wijze meer zicht gekregen op mijn werkelijke vraag en achterliggende overtuigingen. Met humor en respect hebben de trainers dit proces begeleid. Bedankt!”

Jill Morales, Studieadviseur/coach

 
Denkruimte overtrof mijn verwachtingen.

“Het was prettig om op een gestructureerde manier en met zorgvuldige begeleiding, meer en meer tot de kern van mijn vraag en achterliggende principes te komen. Het voelde in aandacht, veilig, waardig en relevant. Geen gedachte bleef onbenoemd en er is geen woord te veel gezegd. Vrolijk verliet ik het pand.”

M.

“Je gaat op zoek naar de vraag die je de komende weken zal bezighouden en in je gedachten blijft hangen. En wat een mooi cadeau is die vraag, die helpt met het nadenken over de volgende verdiepende vraag.”

Denkplaats

Daagt uit

DENKPLAATS begeleidt jou in het denkonderzoek. Scherpt aan zonder oordeel. Het gedachtengoed is van de klant. DENKPLAATS neemt niet over, maar daagt uit.

Vraagt door

DENKPLAATS staat nieuwsgierig in het leven. Treedt jou met nieuwsgierigheid tegemoet. Wil weten wat je denkt. En wil naar de kern van de zaak. En vraagt dus altijd door.

Is helder

DENKPLAATS is helder. In communicatie, in prijs, in vormgeving en in afspraken. Omdat denkwerk lastig genoeg kan zijn, moeten de randvoorwaarden glashelder zijn.

Brengt humor in

DENKPLAATS houdt van scherpe humor en lacht veel. Humor schept ruimte, maakt speelsheid in het soms zware denkproces mogelijk.

Biedt garantie

Aan het einde van het traject met DENKPLAATS heb je minstens één vraag gesteld die je (jezelf) nooit eerder gesteld hebt.

Meer informatie ontvangen?

Inzicht krijgen in hoe jij in je organisatie of privésituatie tot heldere inzichten en bezielde besluiten komt?
Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks cases, achtergronden en inspiratie.Wil je liever op een andere manier contact houden?
Dan kun je je op ieder moment weer uitschrijven.

DENKPLAATS Adrianalaan 101b 3053 MA Rotterdam T (06) 13 12 89 71
ariane@denkplaats.nl Kvk 68110634 BTW-ID NL002022296B04